Dermatologie.md » Discutii pe Dermatologie.md

acneea- o solutie definitiva in scopul vindecarii

(70 mesaje)
  1. PrincessDi
    Membru

Irinelu - victima a revolutiei sexuale, o adolescenta tipica!
    Tratati-va dragele mele dupa cauza, daca cauza sunt microbii, ap ce are sexul aici???
    oricum, mergeti la dermatolog si el are dreptul sa va recomande una sau alta!

Publicat acum 7 luni #
  2. mochi_bunny
    Membru

face de incercat acest Teen Derm? atitea bani deja pe multiple creme etc, oricum nimic nu ajuta

Publicat acum 7 luni #
  3. Irinelu
    Membru

Face!Eu l-am incercat si am vazut efect in doar 2 zile!!!

Publicat acum 7 luni #
  4. buftic natalia
    Membru

ca sa scapi de acnee trebuie sa gasiti cauza aparitiei si apoi sa o tratati,fiindca sunt multe remedii insa nu sunt eficiente pn toti

Publicat acum 7 luni #
  5. buftic natalia
    Membru

pe noi la medicina ne invata sa tratam stiind mecanismul etiopatogenetic

Publicat acum 7 luni #
  6. Irinelu
    Membru

Si asa e corect,buftic natalia!Oricum pina afli cauza nu ar strica sa tii o dieta stricta!As putea da citeva sfaturi pentru cei curiosi....

Publicat acum 7 luni #
  7. Larisa35
    Membru

Offf,acneea.....e o problema care a fost si va fi mereu,cred.Intradevar ele depind de reglarea hormonala a organismului.Eu personal pina a incepe sa primesc unele preparate hormonale,aveam probleme,dar de cind le urmez,nu am probleme,se vede ca organismul e adaptat cu aceste preparate.

Publicat acum 6 luni #
  8. Irinelu
    Membru

Da,intr-adevar,am auzit din spusele fetelor ca dupa administrarea indelungata a contraceptivelor Yasmine sau Diane-35,au observat o ameliorare a tenului,precum si disparitia cosurilor!

Publicat acum 6 luni #
  9. Otilia
    Membru

A disparut acnnea dar au adaugat kg :((

Publicat acum 6 luni #
  10. Otilia
    Membru

Acneea :)

Publicat acum 6 luni #

RSS feed for this topic

Răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a publica.