Pentru A.H.:ai toate sansele sa faci candidoza bucala,deoarece candida albicans traieste pe mucoase atit vaginale cit si bucale!Asa ca ai grija!
Dermatologie.md » Discutii pe Dermatologie.md
candidoza vaginala
(44 mesaje)-
Publicat acum 8 luni #
-
Un sfat util pentru toate fetele:
Uitati de geluri intimo si faceti baite cu infuzie de musetel si veti avea mereu o mucoasa sanatoasa si o viata frumoasa!!!Publicat acum 7 luni # -
Intradevar candidoza apare si de Cocuri,mai ales administrate timp indelungat,bineinteles ca de la ele apar si multe alte probleme,care apar in timp.
Publicat acum 6 luni # -
pentru a micsora riscul de dezvoltare a Candidozei -pe linga indicatiile medicului si respectarea igienei mai reduceti si consumul de dulciuri!!! Candida iubeste si ea dulcele si atunci cind depasim limita,ea dezechilibreaza nivelul pH-lui.
Publicat acum 6 luni # -
Corect!!!Si nu reactioneaza doar la dulce,dar si la sarat!!!Un castravete murat in plus ar putea strica tot!!!
Publicat acum 6 luni # -
inainte credeam ca candida se ia numai in timpul unui act sexual neprotejat dar..m-am gresit!!!! De unde poate sa mai apara candida cind tii dieta,sex protejat si lengerie bine calcata!!!???
Publicat acum 6 luni # -
Nu,draga mea,din pacate...Candida se intilneste in norma la toate femeile,dar in situatii de stres,scaderea imunitatii,dereglarea statului hormonal,dezechibru in glucoza,poate acutiza starea
\Publicat acum 5 luni # -
Fetelor,gasiti-va un regim de alimentare,un echilibru in modul de a trai si totul va fi bine!!!
Publicat acum 4 luni # -
Pentru A.H. și Irinelu: E tot ok. Din experiență proprie. ;)
Publicat acum 4 luni # -
Hahaha!!!Tu ai imunitate deja,dragul meu!
Publicat acum 4 luni # -
M-am gânsit și eu la asta, Irinelu. :) Dacă e așa, atunci sper să nu mi-o pierd! ;)
Publicat acum 4 luni # -
Totusi,fiti mai precauti cu iubita ca nu se stie ce vi se poate intimpla!
Publicat acum 4 luni # -
Pentru imunitate ai putea sa iai un sirop numai bun!
Publicat acum 4 luni # -
Fetelor,candidoza se trateaza!!!
Publicat acum 1 lună #
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.