Am auzit "din batrini" ca cica dupa ce nasti scapi de cosuri,dar mi se pare ca nu-i chiar asa...Fetelor,voi ce ziceti?
Dermatologie.md » Discutii pe Dermatologie.md » Coșuri
Cum as putea sa scap definitiv de cosuri?
(30 mesaje)-
Publicat acum 8 luni #
-
Si care ar fi totusi solutia ca sa scap definitiv de cosuri,care apar si apar?:(((((
Publicat acum 8 luni # -
Irinelu, nu cred că poți scăpa definitiv de coșuri. Totuși există o soluție bine-cunoscută, care te ajută să le previi. :)
Publicat acum 8 luni # -
Mda,si care ar fi ea?
Publicat acum 8 luni # -
Hi.hi imi place intentia lui Vadim,dar Irinelu iti recomand sa faci o consultatie la vreun medic dermatolog si sa vezi care e cauza aparitiei cosurilor si sunt sigura ca vei primi tratamentul bine meritat :)
Publicat acum 7 luni # -
Muneca,ai putea sa-mi sugerezi un medic bun?
Publicat acum 7 luni # -
Irinelu dar ce exista si medik ''rau''??? ei doar nu musca::::::::::::))))))))))
Publicat acum 7 luni # -
Draga mea in contacte aici gasesti 2 medici tare buni si cred ca ei te vor ajuta cu cea mai mare placere :))
Publicat acum 7 luni # -
muneca sunt deacord +1
Publicat acum 7 luni # -
Merci,fetelor!Neaparat voi apela la medic!
Publicat acum 7 luni # -
succes :)
Publicat acum 7 luni # -
Ha ha ha ,muneca :)
Publicat acum 7 luni # -
Stiu eu o metoda de a scapa de cosuri:NU le atinge pe cele aparute si procesul nu se va raspindi!!!
Publicat acum 7 luni # -
Incercati cu Skinoren,poate va va ajuta!
Publicat acum 7 luni # -
S-ar putea,am auzit si la alte fete care au folosit si au ramas multumite!
Publicat acum 7 luni # -
Eu am incercat Zynerit ( contine eritromicina si zinc ) si m-a ajutat asa k va recomand. Desi e cam scump si are termenul de valabilitate de vreo 5 saptamani ( daca nu ma-nsel )merita banii.
Publicat acum 7 luni # -
Otilia,dar Zineritul ajuta temporar,adica atit timp cit il folosesti!
Publicat acum 7 luni # -
Eu pina acum n-am probleme cu tenul, desi vara a fost o perioada cand refuzam sa ma privesc in oglinda. Cel putin eu am ramas multumita. Skinoren-ul nu mi-a placut. Deloc nu si-a facut efectul :(((
Publicat acum 7 luni # -
eu folosesc seria de la ISIS PHARMA si sunt foarte multumita,asa ca ti le recomand si tie, dar ar fi mai bine sa consulti si un dermatolog...
Publicat acum 7 luni # -
Da,sunt deacord cu Tatiana,la fiecare individual tratament,la cineva Zinerit isi face efectul scontat la altcineva Skinoren...Eu deexemplu folosesc gel Teen Derm de la isis farma si-mi place,dar nu trateaza problema aparitiei cosurilor ci doar simptomatic :(
Publicat acum 7 luni # -
Coșurile nu sunt o problemă când are cine ți le scoate. ;)
Publicat acum 4 luni # -
Dar daca nu are cine?E problema?
Publicat acum 4 luni # -
Când nu are cine e o problemă majoră, mai ales atunci când știi persoana potrivită, dar aceasta e ocupată.
Publicat acum 4 luni # -
Pai,uite sunt atitea saloane unde ofera servicii de care ai nevoie si o fac calitativ si atent.
Publicat acum 4 luni # -
Cum o faci tu, Irinelu, nu o va face nimeni...
Publicat acum 4 luni # -
Mda,de acord,cu semne si cicatrici :)Asta vrei?
Publicat acum 4 luni # -
DA, asta vreau! Pina cind moartea ne va desparti... ;)
Publicat acum 4 luni # -
Si totusi,cum trec cicatricile?
Publicat acum 4 luni # -
Cine stie cit costa Skinorenul shi daca ajuta ceva
Publicat acum 1 lună # -
Ajuta,Vasea,ajuta!!!Dar,mai tre sa tii si o dieta stricta!
Publicat acum 3 săptămâni #
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.