Dermatologie.md » Discutii pe Dermatologie.md

Epilare definitiva-un succes sau o problema??

(33 mesaje)
  1. muneca
    Membru

cum credeti?

Publicat acum 8 luni #
  2. muneca
    Membru

Ca urmare a cresterii standardelor de frumusete si ingrijire corporala, au aparut metode moderne si eficiente de indepartare a pilozitatii excesive. Metodele vechi cosmetice (folosirea cremelor epilatoare, a aparatului de ras sau epilarea cu ceara ) sau dermatologice (electroliza fir cu fir folosind ace) pierd foarte mult in favoarea celor moderne reprezentate de epilare definitiva cu laser sau cu lumina intensa pulsata (IPL) .

Publicat acum 8 luni #
  3. PrincessDi
    Membru

buna, am o prietena care s-a epilat la o clinica din Chisinau si mi-a spus ca firul de par a crescut mai gros si mai pigmentat decit pina acum! si ma gindesc ce sa fac, sa risc sau sa ma folosesc si mai departe de metodele traditionale???!!!

Publicat acum 8 luni #
  4. muneca
    Membru

Stii ,eu te sfatui sa aplici metodele traditionale pe care le foloseai inainte !!!!! Poate totusi tehnica si medicina progreseaza dar sa stii ca nu tot ce se face se face chiar spre bine!

Publicat acum 8 luni #
  5. Irinelu
    Membru

Imi zice cineva cit ar costa de exemplu epilarea definitiva in zona bikini?

Publicat acum 8 luni #
  6. muneca
    Membru

Orice combinatie de zone beneficiaza de discount major (Exemplu: inghinal total & axile = 110 euro)
    - perciuni & barbie = 70 euro
    - picioare lung & total inghinal & axile = 250 euro
    - Daca aduci o prietena sau un prieten primesti o reducere de 50% la prima sedinta pentru o a doua zona sau 25% la o sedinta pentru acceasi zona.

Publicat acum 8 luni #
  7. muneca
    Membru

daca doar inghinal- 70 euro
    NGHINAL TOTAL+PUBIAN-90 euro
    GAMBE-120

Publicat acum 8 luni #
  8. Vadim
    Membru

Dacă nu generează probleme, eu zic că e succes! ;)

Publicat acum 7 luni #
  9. muneca
    Membru

e chiar un succes!!!!

Publicat acum 7 luni #
  10. muneca
    Membru

dar si cu probleme!!!

Publicat acum 7 luni #
  11. Lavinia
    Membru

In opinia mea epilarea definitiva mai mult ar fi o chestie controversata , pentru ca nimeni nu garanteaza 100% ca sa zicem asa o cifra la intamplare peste 10 ani nu-si va face aparitia firisoarelor de par, Deci eu sunt adepta metodei traditionale pentru ca e o metoda mult mai sigura cu riscuri minime.

Publicat acum 7 luni #
  12. Lavinia
    Membru

Irinelu raspuns pentru tine...Epilarea definitiva in zona Bikini - $100-200

Publicat acum 7 luni #
  13. Irinelu
    Membru

Merci muneca si Lavinia,dar iata sponsorul nu-i! :)

Publicat acum 7 luni #
  14. ripli005
    Membru

cred ca o femeie moderna care poarta haine cit mai scurtute si care deskid la maxim suprafata corpului,e necesar sa faca o depelare.Dar in privinata costului zic ca frumusetea si sanatatea costa bani....

Publicat acum 7 luni #
  15. ripli005
    Membru

cred ca o femeie moderna care poarta haine cit mai scurtute si care deskid la maxim suprafata corpului,e necesar sa faca o depelare.Dar in privinata costului zic ca frumusetea si sanatatea costa bani....

Publicat acum 7 luni #
  16. Lavinia
    Membru

Irinelu daca sponsorul momentan nu este atunci nu te putem ajuta cu nimic decat cu niste sfaturi utile aici pe forum :::)

Publicat acum 7 luni #
  17. muneca
    Membru

si iar ma intorc la ce am scris odata...baietilor le place sa vada ce vor ei sa vada!!!!! Irinelu nu te intrista de sponsor ca sunt sigura ca intr-un timp scurtut va aparea si el :)))

Publicat acum 7 luni #
  18. Irinelu
    Membru

Ma descurc eu,nu-i o problema!!!Mi-e frica mai mult de durerea care ti-o provoaca in momentul efectuarii procedurii!

Publicat acum 7 luni #
  19. muneca
    Membru

cum zice rusul-krasota trebuet jertv :))))

Publicat acum 7 luni #
  20. Lavinia
    Membru

durerea e doar temorara Irinelu si cum noi fetele suntem concepute pentru suportarea numai uneia si aceeasi senzatie '' durere'' cred ca nu ar fi cazul sa nu-ti fie frika o sa te adaptezi in scurt timp ... prima procedura e mai incomoda apoi relaxxx :::)

Publicat acum 7 luni #
  21. PrincessDi
    Membru

hah, nu toate suporta aceeasi durere, cineva mai mult, altcineva mai putin asa ca e greu de spus relax! esti optimista! :)

Publicat acum 7 luni #
  22. Lavinia
    Membru

PrincessDi sigur ca sensibilitatea difera de la persoana la persoana altcineva suporta durerea mai rau altii mai bn... insa asta e, asa ne-a format mama natura cu toate avantajele si dezavantajele ei...
    daaaa sunt optimista , uneori optimismul e mai sigur decat pesimismul sa stii:::)

Publicat acum 7 luni #
  23. muneca
    Membru

ti-as vedea eu fata stind pe scaunul cela si stiind ca iaka iaka doare :)) cit de optimisma ai sa fii

Publicat acum 7 luni #
  24. Lavinia
    Membru

muneca sunt adaptata cu durerea din cate stiu inca nimeni nu a '' murit'' dintr-o asemenea procedura ::)

Publicat acum 7 luni #
  25. Irinelu
    Membru

Sado-mazo-Lavinia!

Publicat acum 7 luni #
  26. Lavinia
    Membru

Irinelu nu e neaparat includerea aici in context de '' Sado Maso'' eu aveam alta referinta la viata actuala de zi cu zi ea totusi te face mai dura si mai rezistenta la orisice

Publicat acum 7 luni #
  27. muneca
    Membru

Lavinia duritatea vietii si problemele cotidiene nu e aceeasi durere fizica pe care ti-o creeaza depilarea asa ca nu compara PLEASE!!!

Publicat acum 7 luni #
  28. Irinelu
    Membru

Ei,Lavinia!!!...Daca n-am sti-o!!!

Publicat acum 7 luni #
  29. muneca
    Membru

da da da !!! sa o vedem noi si sa vedem :)

Publicat acum 7 luni #
  30. Irinelu
    Membru

Ce ziceti de epilare electrica?

Publicat acum 7 luni #

RSS feed for this topic

Răspuns »

Trebuie să fi autentificat pentru a publica.