Dermatologie.md » Infecții transmise sexual » HIV-SIDA

HIV/ SIDA

(8 mesaje)
  1. Lavinia
    Membru

Cand iti faci o analiza normala de sange, fara sa specifici ca vrei sa vezi serologia sangelui ( adica sa vada daca ai sida ) ei iti pot depista anticorpii aia in sange intamplator?

Publicat acum 7 luni #
  2. ripli005
    Membru

Normala ai avut in vedere generala..la aceasta analiza n-o sa depistezi aceasta patologie....trebuie sa mentionez cu ce scop tu iti faci analiza singelui,si personalul medical iti va lamuri ce investigatii trebuie sa faci.

Publicat acum 7 luni #
  3. Lavinia
    Membru

ms de rasp ripli :)

Publicat acum 7 luni #
  4. v_ceban
    Membru

dac nu stiati, serologia la SIDA se face cind te casatoresti, cind te angajezi, sau mergi la studii, peste hotare...! In genere eu cred ca odata ce a izbucnnit revolutia sexuala, ar trebui de facut serologia in masa, caci cu SIDA nu-i de glumit... nici nu stii de unde sare iepurele...;)

Publicat acum 7 luni #
  5. Irinelu
    Membru

Da,chiar atunci cind faci cunostinta cu un eventual partener,tre' sa-l trimiti sa-si faca analizele si tu respectiv... :)dupa care....

Publicat acum 7 luni #
  6. v_ceban
    Membru

Da cine ti-a zis k dupa ce faci cunostinta cu cineva indata treb sa mergi la ...!

Publicat acum 6 luni #
  7. Irinelu
    Membru

Nici n-am zis de o cunostinta pur si simplu,citeste atent: eventual partener ( sexual) am avut in vedere!

Publicat acum 6 luni #
  8. Vadim
    Membru

Eu am donat de câteva ori sânge și de fiecare dată, sora medicală de acolo făcea repejor nu știu ce analize înainte să merg în alt cabinet pentru donarea propriu-zisă. Această analiză are scopul de a verifica serologia sângelui la SIDA sau scopul analizei e altul?

Publicat acum 4 luni #

RSS feed for this topic

Răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a publica.