Cand iti faci o analiza normala de sange, fara sa specifici ca vrei sa vezi serologia sangelui ( adica sa vada daca ai sida ) ei iti pot depista anticorpii aia in sange intamplator?
Dermatologie.md » Infecții transmise sexual » HIV-SIDA
HIV/ SIDA
(8 mesaje)-
Publicat acum 7 luni #
-
Normala ai avut in vedere generala..la aceasta analiza n-o sa depistezi aceasta patologie....trebuie sa mentionez cu ce scop tu iti faci analiza singelui,si personalul medical iti va lamuri ce investigatii trebuie sa faci.
Publicat acum 7 luni # -
ms de rasp ripli :)
Publicat acum 7 luni # -
dac nu stiati, serologia la SIDA se face cind te casatoresti, cind te angajezi, sau mergi la studii, peste hotare...! In genere eu cred ca odata ce a izbucnnit revolutia sexuala, ar trebui de facut serologia in masa, caci cu SIDA nu-i de glumit... nici nu stii de unde sare iepurele...;)
Publicat acum 7 luni # -
Da,chiar atunci cind faci cunostinta cu un eventual partener,tre' sa-l trimiti sa-si faca analizele si tu respectiv... :)dupa care....
Publicat acum 7 luni # -
Da cine ti-a zis k dupa ce faci cunostinta cu cineva indata treb sa mergi la ...!
Publicat acum 6 luni # -
Nici n-am zis de o cunostinta pur si simplu,citeste atent: eventual partener ( sexual) am avut in vedere!
Publicat acum 6 luni # -
Eu am donat de câteva ori sânge și de fiecare dată, sora medicală de acolo făcea repejor nu știu ce analize înainte să merg în alt cabinet pentru donarea propriu-zisă. Această analiză are scopul de a verifica serologia sângelui la SIDA sau scopul analizei e altul?
Publicat acum 4 luni #
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.