Buna. Care e procesul tratamentului cu laser pentru tratarea infectiilor fungice ale unghiilor? Se efectueaza la dumneavoastra asa ceva? Multumesc anticipat!!!
BAFTA TUTUROR!
TATIANA.
Dermatologie.md » Discutii pe Dermatologie.md
Infectiile fungice ale unghiilor
(16 mesaje)-
Publicat acum 1 an #
-
Draga Tatiana, onicomicozele (dupa confirmare bacterioscopica si bacteriologica!!!) se trateaza cu antifungice sistemice si topice (ketoconazol, terbinafina, fluconazol, itraconazol etc.). Posologia (dozele si modul de administrare) se individualizeaza pentru fiecare caz in parte in dependenta de numeroase circumstante (varsta, masa coroprala, numarul unghiilor afectate) etc.
Cat priveste laserul, acesta este folosit astazi pe larg in dermatologie, dar in situatii de alta natura (acnee, ulcere trofice, epilare, riduri, celulita etc.). Nici un tratament complementar (fizioterapie, balneoterapie, laser etc.) nu poate substitui tratamentul de baza, etiotrop. Daca cititi/auziti asemenea promisiuni, inseamna ca prestatorii respectivi de servicii habar nu au de onicomicoze.Publicat acum 1 an # -
Salutare,revin curind in tara doar pe 20 zile,vreau sa apelez cu problema fungiilor la clinica de pe str.Costiujeni,deoarece nu am timp mult la dispozitie ar trebui sa fac inscriere preventiva la medic?
Sfatuiti-ma va rog la cine as putea apela sa ma ajute cu tratarea infectiilor fungice ale unghiilor?
Multumesc Anticipat!!!
Tatiana.Publicat acum 1 an # -
Draga Tatiana, vezi rubrica "contacte" acolo e scris foarte clar. str. Costiujeni 5/1.
Te asteptam cu drag.Publicat acum 1 an # -
cine poate sa imi spuna cum se poate de tratat micozele unghiale sau cel putin de prevenit aparitia acestora??
Publicat acum 7 luni # -
In primul rind evita sa porti incaltaminte purtata de altcineva sau incaltamintea de la second hand,deasemenea baite profilactice cu romanita.Sigur mai sunt si alte metode asa ca asteptam impreuna cu muneca....
Publicat acum 7 luni # -
Referitor la incaltaminte...este vreo metoda de a le dezinfecta daca persoana sufera deja de micoza?
Publicat acum 6 luni # -
Nu cred ca are nevoie de aceasta procedura,daca nu se trateaza,atunci isi poarta proprii microbi,iar daca se trateaza isi procura altii.Tania,care ar fi scopul pt a-i dezinfecta?
Publicat acum 6 luni # -
Pt Tatiana: Se iau 100 ml formol din farmacie si se picura pe un trampon de vata mai marisor cateva picaturi, apoi se introduce tamponul in incaltaminte, iar incaltamintea intr-o punga de plastic pe care o legi la gura si o lasi asa cateva zile. Se poate repeta operatiunea dupa cateva luni.
Concomitent este bine sa dezinfectezi si ciorapii (numai cei din bumbac), prin fierbere 30 min.Publicat acum 6 luni # -
Cum adica nu-i scop de a o dezinfecta? Pt a putea purta incaltamintea in continuare. Nu toti isi permit luxul de-a arunca banii in vant.
Publicat acum 6 luni # -
Si ramii cu riscul de a te reinfecta
Publicat acum 6 luni # -
Pai o dezinfectezi,Irina. :P
Publicat acum 6 luni # -
multumesc Otilia pentru informatie :)
Publicat acum 6 luni # -
S-o las pe Irina sa-ti rs " cu placere" ? Sau sa-ti rs eu? Cu placere, Taniusha.
Publicat acum 6 luni # -
"Multumesc"-ul a fost pt tine,Otilia,deci nu am de ce raspunde eu ;)
Cit despre siguranta de a nu te reinfecta de la incaltamintea dezinfectata este minimala,deci cred ca cel efectiv e sa procuri incaltaminte noua la un pret accesibil,nu e neaparat de lux.Publicat acum 6 luni # -
Irina, eu am senzatia k tu nu intelegi ce iti scriu. :))) Parca scriu in romana...
Publicat acum 6 luni #
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.